tisdag 30 november 2010

Vi kör igång!

...eftersom vi alla har en eller två böcker över som bara ligger så tycker jag nu att vi gör ett litet bokuppror i Svensk-Finland...

För att vara med i denna krets och skicka vidare en bok så ladda upp en bild på en bok och skriv att du vill skicka vidare den på din blogg.


Maila en länk till ditt blogginlägg till skickavidareboken@gmail.com eller lämna en kommentar med länken här nånstans på bloggen så kommer länken till ditt blogginlägg om boken upp här.

När du vill läsa en bok så anmäl intresse på bloggen som  skickar vidare den och glöm inte att själv skicka vidare den när du läst klart.


Personen som skickar vidare boken är den som ansvarar för att boken levereras


Men kom ihåg när du skickat vidare en bok så kommer den att hamna i ett fint kretslopp av bokläsare och på så sätt förfina omvärlden lite den kommer antagligen inte att landa hos dig igen.

så allt som behövs är ett blogginlägg och en bok!

3 kommentarer:

  1. är detta bara möjligt om man har en blogg? Jag skulle gärna delta genom att både skicka böcker vidare som att få nya (begagnade) böcker att läsa, men jag har ingen blogg. Tänker heller inte skaffa. :)

    SvaraRadera
  2. peppe.... Tack! hoppas den här sidan blir en liten mötesplats för läsare i världen.

    jenny... det går nog utan blogg oxå, men då behövs ett mail till skickavidareboken@gmail.com där det står vilken bok du vill skicka vidare (gärna en bild oxå) och så förmedlar jag vidare den här på skicka vidare bloggen..:)

    hoppas du är med! vi måste få folk med på det här nu...:)

    SvaraRadera